Dinamo Chişinău a obţinut o victorie categorică în faţa echipei Universităţii de Stat

Embed:

Dinamo Chişinău continuă parcursul excelent în campionatul naţional de volei masculin. Gruparea din Capitală a obţinut o victorie categorică în faţa echipei Universităţii de Stat, scor 3-0. Dinamo s-a impus în primul şi ultimul set cu 25-21, iar în al doilea - cu 25-16.

"O victorie uşoară, neaşteptat de uşoară. Bravo băieţilor, vreau să-i felicit. Au făcut un meci destul de bun. Obiectivul clubului nostru, în fiecare an, este câştigarea campionatului, indiferent de ce se întâmplă", a spus antrenorul Dinamo, Valentin Pereu.  

"Foarte mult ne-am pregătit pentru acest meci, cel mai probabul nu am reuşit să stăpânim emoţiile. Băieţii au avut mare dorinţă de a câştiga, însă astăzi nu am reuşit. Însă acesta e doar primul meci din această fază a competiţiei", a declarat antrenorul USM, Alexandru Dudicov. 

În această fază a campionatului primele patru clasate din prima parte a sa joacă între ele tur-retur pentru a stabili perechile din semifinale.

Până la startul penultimului act al campionatului mai sunt de disputat cinci etape.

Deţinătoarea titlului, Dinamo Tiraspol este lider al clasamentului, iar Dinamo Chişinău se poziţionează pe locul secund.

În semifinale prima clasată o va înfrunta pe cea de-a patra, iar a doua clasată pe cea de-a treia

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu