Din trecutul "glorios" al unui deputat PAS. A recunoscut că a bătut, a jefuit şi a ameninţat un bărbat din Puhoi (DOC)

Deputatul PAS Petru Frunze a recunoscut că l-a bătut și jefuit pe Gheorghe Toma într-un bar din satul Puhoi, scrie telegraph.md.

Potrivit sursei citate, pe 7 ianuarie 2006, Toma Gheorghe a fost bătut şi deposedat de bunurile materiale pe care le deținea, printre care un lanț de aur, mai mulți bani și o scurtă din piele de către deputatul PAS, Petru Frunze și partenerul său de bătăi, Bîrca Ghenadie. După cum confirmă și foaia de observație de la spital din data de 10 ianuarie 2006, Frunze l-a bătut pe Toma până l-a lăsat fără cunoștință, afară, la o temperatură de -10 grade.

Ulterior, victima a depus o plângere către organele de drept, iar imediat după asta a început a fi asaltat de către mamele bătăușilor pentru ca să îi ierte. Tot în acea perioadă, fratele deputatului PAS, Sergiu Frunze, era în pușcărie pentru jaf și huliganism.

În schimbul iertării, victima a primit asigurări în scris de la Frunze că îi vor fi restituite toate bunurile materiale, dar și o compensație pentru daunele morale și banii pentru tratament.

Deputatul PAS însă l-a dus de nas pe Gheorghe Toma şi i-a dat victimei doar o parte din bani, Toma și-a retras plângerea și a declarat că i-a iertat, iar infractorii nu și-au mai respectat toate angajamentele.

După ce a ieșit din spital, Gheorghe Toma i-a cerut deputatului PAS să-i întoarcă toți banii promiși, dar şi de această dat a fost ameninţat de Frunze cu bătaia. Ulterior, după ce a ieșit din închisoare, fratele deputatului PAS l-a fel l-a amenințat pe Gheorghe Toma că dacă va vorbi despre acest caz, va fi bătut. 

Victima spune că și în prezent îi este frică de Petru Frunze, mai ales după ce a ajuns deputat și face parte din partidul aflat la guvernare.

Anterior, în timpul campaniei electorale, lidera PAS, Maia Sandu, declara că fiecare candidat al partidului ei, precum și candidații PPDA, vor trece așa-numitele filtre de integritate, iar persoanele care au un trecut dubios, precum este cel al actualului deputat PAS, Petru Frunze, nu vor putea ajunge deputați.

Telegraph.md a publicat actele care demonstrează că deputatul PAS, Petru Frunze, a recunoscut că l-a bătut pe cetățeanul Gheorghe Toma.Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu