"Din Inimă Fashion Walk". Designeri din Moldova și-au prezentat colecțiile de primăvară-vară

Embed:

12 designeri moldoveni și-au prezentat cele mai noi colecții la ediția de primăvară "Din Inimă Fashion Walk". Modele profesioniste, artiști şi politicieni au promovat cu mândrie ținute made in Moldova.

"De fiecare dată acest moment îmi dă emoții deși sunt obișnuită cu publicul cu camerele. Port mai multe ținute made in Moldova și de fiecare dată le port cu mândrie", a spus jurnalista Natalia Cheptene.

"Marea majoritate a hainelor mele sunt autohtone. Astăzi port un costum de la "Ionel" și sunt mândră de acest lucru. De la ediție la ediție vedem lume nouă foarte interesantă, colecții de la care fiecare femeie din Republica Moldova își poate completa garderoba cu piese foarte interesante și la prețuri extrem de rezonabile", a spus ministrul Culturii Monica Babuc.  

"O mare plăcere, onoare, emoții, fluturași, nebunie mare aici. Colecția superbă. Am ales și eu câteva rochii pentru garderoba mea", s-a lăudat interpreta Natalia Gordienco.

La eveniment a fost prezent și ambasadorul Statelor Unite în Moldova, James Pettit: "Brandul favorit al meu este "Din inimă". Hainele confecţionate în Moldova sunt de calitate. Noi dorim să sprijinim în continuare acest sector al economiei."

Designerii susţin că au creat haine pentru orice gust şi buzunar.

"Noi am hotărât să mergem pe niște culori mai clasice sezonul acesta și am introdus ceea ce este semnătura noastră, culoarea roz pal. De asemenea avem un ciclomen, avem multe rochii uniton și mai puține printuri comparativ cu colecțiile precedente", a spus designerul Georgeta Mir. 

"Astăzi noi prezentăm colecția primăvara-vara. Această colecție este din două tipuri de îmbrăcăminte. Noi prezentăm și haine pre-aparte și couture. Pentru prima dată am ieşim pe podium cu două tipuri de stiluri", a spus designerul Olga Blanc.

Invitaţii spun că au petrecut clipe memorabile:

"Chiar mi-am ochit ceva pentru fiica mea foarte frumos. Bravo producătorilor noştri că se menţin şi se dezvoltă şi în fiecare an vedem ceva nou."

"Mi-a plăcut foarte mult colecția domnului Vitalie Burlacu pentru că s-au prezentat ceva foarte interesant din piele. Cred că îi voi face un cadou de 8 martie pentru iubita mea, vreo geantă."

Scopul proiectului "Din Inimă" este dezvoltarea industriei textile şi promovarea brandurilor autohtone.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu