Din biserică în VILĂ DE LUX. Ce mistere ascunde CASA cu un trecut neordinar (GALERIE FOTO)

Vânzarea unei vile de lux, foarte spațioasă și luminoasă, le dă mari bătăi de cap agenților imobiliari. Clădirea a fost construită în anul 1810 și a fost inițial biserică metodistă. Este complet renovată și amenajată conform ultimelor tendințe, însă posibilii clienți dau bir cu fugiții imediat ce ajung în curtea din spate.

Acesta a investit destul de mulți bani pentru a transforma imobilul într-o locuință pentru familia sa. A amenajat cele trei dormitoare, un living spațios și luminos, însă, ulterior, a decis să se multe undeva mult mai aproape de școala copiilor.

Deși inițial proprietatea a fost scoasă la vânzare la prețul de aproape șase sute de mii de lire sterline, agenții imobiliari au întâmpinat mari dificultăți în a găsi clienți. Astfel, după mai bine de un an, prețul a scăzut cu peste o sută de mii de lire sterline, însă nimeni nu se grăbește să cumpere.

”Este o proprietate foarte frumosă, renovată cu stil și bun gust, dar oamenii se tem de morminte. Deși casa încă are cele două uși, care erau intrarea principală în capelă, acum se intră prin față și nimeni nu ar fi nevoit să treacă pe lângă morminte atunci când intră în casă. Nici atunci când ești în casă nu vezi mormintele, pentru că interiorul a fost amenajat astfel încât să nu se vasă grădina din spate”, declară cel care încearcă să vândă casa.

Proprietarul spune că imobilul are acoperiș și ferestre noi, amenajări interioare din lemn și granit, încălzire în pardoseală, trei dormitoare spațioase, un living cu înălțime dublă, loc de joacă luminos, două băi și o bucătărie complet utilată, dar și teren suficient împrejur. El consideră că proprietatea valorează mult mai mult decât prețul cerut în prezent pe ea și este convins că persoana care o va achiziționa va face o afacere pe cinste.

El nu consideră că mormintele din spatele casei, unde se află îngropat chiar unul dintre pastorii bisericii metodiste, sunt o problemă.

"Cineva cu siguranță va da lovitura cumpărând proprietatea. Să zicem că ar putea fi o problemă o dată pe an, de Halloween, dar cred că cei mai mulți oameni pot trăi cu asta", a afirmat acesta.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu