Din 4 septembrie, Canal 2 intră în casele Dumneavoastră cu două seriale noi

Exact într-o săptămână devenim mai buni. Din 4 septembrie, Canal 2 intră în casele Dumneavoastră cu două seriale noi. La fel, după o vacanță prelungită revin și emisiunile Tema Zilei și Tema Săptămânii.

„Noi nu ne lăudăm, dar trebuie să vă spunem că într-o săptămână vom fi cu mult mai atractivi. Venim concomitent cu două mega-seriale turcești, două premiere absolute pentru piața moldovnească. Telenovelele au avut un succes fulminant în mai multe țări și judecând după reacția telespectatorilor, sunt convins că vor plăcea și publicului Canal 2”, a comunicat editorul-șef Canal 2, Ruslan Grabari.

Astfel, de luni până vineri la ora 18 veți urmări serialul „Trădarea”, care va continua cu un episod următor la ora 20, după știrile Canal 2 și emisiunea Tema Zilei.

Pentru a înțelege mai bine calitatea acestui serial aflați că în Macedonia, de exemplu, filmul „Trădarea” a fost atât de popular, încât Guvernul a fost nevoit să ia măsuri pentru a limita punerea pe post a telenovelelor turcești.

Serile vor continua la Canal 2 cu serialul „Kosem Sultan”, care va începe la ora 21:00.

Povestea este continuarea celebrului serial „Suleiman Magnificul”, apreciat deja de publicul moldovenesc. Pelicula impresionează, în primul rând, prin decorurile și costumele autentice, elemente care reușesc să ne transpună cu ușurință în secolul XVII. Toate aceste au făcut ca filmul să înregistreze un record absolut de audiență în Turcia.

„Nouă ne pasă de telespectatorii noștri. Așa că, pentru o toamnă fierbinte, rămâneți pe Canal 2”, a spus editorul-șef Canal 2, Ruslan Grabari.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu