Dimitrie Sturdza a renunţat la finanţările turneului de tenis care îi poartă numele

Embed:

Dimitrie Sturdza nu va mai finanţa turneul internaţional care îi poartă numele. Şi în acest an, Prinţul a contribuit doar cu premii în formă de ceasuri. În viitor, organizatorii vor să găsească un nou finanţator pentru Cupa Sturdza.

În acest an, Cupa Sturdza a ajuns la cea de-a 14 ediţie şi a devenit prima care a fost finanţată în mare parte din bugetul de stat. Deşi nu a fost prezent la turneu din cauza unor probleme personale, Prinţul Sturdza a oferit din nou ceasuri elveţiene pentru cei mai buni tenismeni. Omul de afaceri însă nu a mai contribuit financiar la organizarea competiţiei.

"Deja e timpul să găsim un om care locuieşte în Moldova (...) care va lua toate cheltuielile asupra lui", a declarat directorul Şcolii republicane de tenis, Sergiu Climov.

Prinţul Sturdza locuieşte în Elveţia şi este unul dintre fondatorii turneului care-i poartă numele. Pentru desfăşurarea ediţiei din acest an, organizatorii au cheltuit peste 150 de mii de lei. În total, la Cupa Sturdza 2013 au participat în jur de 100 de tenismeni din 24 de ţări.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu