DIMINEŢI MAI DINAMICE! #Real IT, #LikePublika şi #LifeSyle, noile rubrici la Publika TV

Embed:

Diminețile la Publika TV vor fi mult mai dinamice. Postul nostru de televiziune a pregătit noi rubrici pentru telespectatori. Prezentatorii Știrilor dimineții vor veni cu informații utile din domeniul sănătății, al modei și al tehnologiilor. 

Stela Mikșanski va prezenta rubrica #LifeStyle. Prezentatoarea va aduce în fiecare dimineață, în jurnalul de la ora 07:00, informații despre sănătate, modă, stil de viață și călătorii.

Stela spune că documentează cu grijă fiecare subiect, pentru a veni cu cele mai prețioase sfaturi.

"Telespectatorii trebuie să știe că aici vor găsi informații despre sănătate, frumusețe, călătorii, modă. Ce alimente să consumăm dimineața, seara, cum să ne îngrijim, unde să mai călătorim, ce să mai vedem în lume", a spus prezentatoarea Ştirilor Dimineţii, Stela Mikşanski. 

Iar în jurnalul de la ora 08.00, Vlad Burac vă așteaptă la rubrica #LikePublika.

Publika TV a lansat acum câteva săptămâni și rubrica #Real IT, unde sunt prezentate știri despre tehnologiile care ne schimbă viața. Asta în condițiile în care zi de zi apar noi gadgeturi sau aplicații, iar cele existente sunt actualizate. Cristi Dorombach este ghidul nostru în lumea IT.

"De la rubrica Real IT de pe Publika TV găsesc și află cele mai noi știri din tehnologie, cele mai interesante soluții prin care tehnologia ne face viața să fie mult mai ușoară. Şi bineînțeles, cele mai noi descoperiri în această lume relativ virtuală, care este foarte dinamică", a spus project manager al site-ului Publika.md, Cristi Dorombach. 

"Să facem împreună sport, să ne alimentăm sănătos și să ne îngrijim frumos. Și ne vedem în fiecare dimineață, la 07:00 cu Life Style", a spus Stela Mikşanski. 

"Uitați-vă la Real IT pentru a afla cele mai noi știri din tehnologie și cum această tehnologie ne influențează viața și ne-o face mai frumoasă", a spus Cristi Dorombach.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu