Dimineaţă cu ghinion pentru cinci şoferi din Capitală! Cum și-au găsit mașinile (FOTO)

Embed:

Ghinion pentru cinci șoferi din sectorul Râşcani al Capitalei care au căzut pradă hoţilor. Proprietarii şi-au găsit automobilele azi dimineaţă cu gemaurile sparte, iar unele lucruri din interiorul maşinii au fost furate. Şoferii au anunţat oamenii legii. 

"La faţa locului s-a deplasat grupa operativă a sectorului Râşcani pentru documentarea cazurilor. Cazurile date sunt înregistrate la Inspectoratul de Poliţie sectorul Râşcani", a spus Natalia Stati, ofiţer de presă Poliţia Capitalei.

Poliţia a deschis un dosar penal şi urmează să stabilească câte bunuri au fost furate, dar şi care este suma prejudiciului.

Unu din furturi s-a petrecut pe strada Bogdan Voievozi din sectorul Râşcani. Proprietarul a spus că el nu avea în mașină bunuri de valoare care puteau fi sustrase.

Imaginile au fost publicate pe o reţea de socializare.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu