Dimineaţă - la Catedrală, la amiază - la o cursă auto. Dodon: Vă spun sincer, m-am mărturisit

Embed:

Dimineaţă s-a rugat la Catedrală, după care a revenit la programul electoral. Igor Dodon, candidatul PCRM la funcţia de primar al Capitalei, a participat împreună cu susţinătorii săi la o cursă auto. Peste 200 de maşini ale simpantizanţilor PCRM au făcut înconjurul oraşului şi au mers în suburbiile Capitalei.

Printre enoriaşii care au fost dimineaţă la Catedrala Naşterea Domnului din capitală s-a numărat şi Igor Dodon, candidatul PCRM la funcţia de primar al Capitalei. "Pentru mine personal este o sărbătoare destul de mare şi în fiecare an de Duminica mare sunt la biserică. Astăzi am venit aici şi vă spun sincer m-am mărturisit", a declarat candidatul PCRM la funcţia de primar al Capitalei, Igor Dodon.

La amiază însă a revenit la acţiunile electorale. Peste 200 de simpanţizanţi ai PCRM au participat la o cursă auto de susţinere a lui Igor Dodon la funcţia de primar al Capitalei. Membrul PCRM nu a venit la eveniment cu maşina personală aşa cum au făcut-o susţinătorii săi. "Am o maşină proprie, acuma este în reparaţie însă sunt împreună cu echipa. O să fiu în coloană, nu, la sigur în frunte, o să vedem", a spus Dodon.

Cursa auto a durat câteva ore. Cele 200 de maşini au trecut prin toate suburbiile Capitalei şi prin toate sectoarele Chişinăului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu