Dieta cu sâmburi de măsline te ajută să slăbeşti rapid. Iată cât de simplu se ţine

Dieta cu sâmburi de măsline este o metodă simplă și rapidă de eliminare a kilogramelor nedorite. În plus, mai oferă și alte beneficii importante organismului, așa că nu ar mai trebui să consideri sâmburii inutili de acum încolo, scrie realitatea.net.

Obișnuiai să îndepărtezi sâmburii de măsline și să îi arunci la finalul mesei? Ai făcut o greșeală, dar o poți repara pe viitor. Citește în continuare cum trebuie urmată dietă cu sâmburi de măsline, ce beneficii are și în ce moduri mai poți să folosești sâmburii.

Dieta cu sâmburi de măsline este un adevărat aliat în războiul dus împotriva kilogramelor nedorite. Există două variante prin care poți profita de efectele pozitive ale acestei metode inedite.

Prima variantă propune înghițirea zilnică, în fiecare dimineață, a trei sâmburi de măsline pe stomacul gol. Aceștia vor reduce senzația de foame, ținând poftele culinare la distanță și vor regla nivelul de aciditate din stomac. În plus, se mai poți înghiți un sâmbure de măsline seara, dacă nu reușești să reziști tentației de a consuma o masă bogată.

Alte moduri în care poți să folosești sâmburii de măsline

Chiar dacă închei cu succes dieta cu sâmburi de măsline, nu înseamnă că nu mai poți să profiți de beneficiile acestora. Spre exemplu, poți să pui pudra de sâmburi de măsline într-un pahar cu apă călduță și să o bei în fiecare dimineață, pe stomacul gol. Pune în aplicare acest truc în perioadele în care te simți lipsită de energie. Îți vei căpăta rapid vitalitatea și pofta de viață. Pudra de sâmburi de măsline te poate ajuta și să obții o piele mai frumoasă. O poți combina cu suc de lămâie proaspăt stors și cu ulei de migdale dulci ori cu iaurt. Ține masca pe față timp de 10 minute, după care spală-te bine. Vei avea pielea mai curată, mai fină și mai strălucitoare la final. De asemenea, mai poți să prepari un ceai pe bază de sâmburi de măsline. Toaca-i grosier, după care pune-i în apă clocotită și lasă-i la infuzat timp de 10-15 minute. Această licoare are efect pozitiv asupra nivelului crescut al glicemiei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu