Diego Simeone a semnat un nou contract cu Atletico Madrid. Antrenorul va rămâne până în 2020 la clubul spaniol

Embed:
Diego Simeone şi-a prelungit contractul cu Atletico Madrid după ce a pus presiune pe şefii clubului din capitala Spaniei. Antrenorul argentinian a recunoscut că i-a anunţat pe conducători că va rămâne la cârma echipei doar dacă nu vor pleca vedetele echipei Antoine Griezman, Saul Niguez şi Koke.

"Şefii m-au pus în poziţia de a alege: să-i vindem pe Griezmann, Saul şi Koke şi să facem mulţi bani ca să-i înlocuim cu alţi jucători sau ca nimeni să nu plece şi să nu transferăm pe nimeni. Am ales a doua variantă fără nici urmă de ezitare. De ce? Pentru că ei sunt nişte jucători extraordinari, iar când ai astfel de fotbalişti progresul este inevitabil", a spus antrenorul Atletico Madrid, Diego Simione. 

Diego Simeone este antrenor la Atletico Madrid deja pentru al şaptelea campionat, noul contract expirând în 2020. "El Cholo" este considerat cel care a revoluţionat clubul spaniol.

El i-a preluat pe ”Los Colchoneros” în 2011, iar de atunci Atletico Madrid a cucerit titlul şi cupa în Spania, Liga Europei şi Supercupa Europei. Singurul trofeu care îi lipseşte lui Diego Simeone este cel al Ligii Campionilor, competiţie în care a ajuns de două ori până în finală.

 "Clubul a crescut mult din 2011, iar eu caut să-l îmbunătăţesc. Timpul a arătat că am dreptate. Oamenii mă întreabă mereu de ce rămân la Atletico? Îmi spun că sunt multe probleme şi că la startul fiecărui sezon nu am nici o şansă. Îmi spun că următorul sezon nu va fi fructuos. Eu, însă, nu am crezut asta niciodată. Eu am avut încredere în club şi în jucători. Am crezut că Atletico poate progresa", a adăugat antrenorul Atletico Madrid.

Diego Simeone are 47 de ani. Înainte de a prelua pe Atletico Madrid a antrenat cinci cluburi din Argentina şi unul din Italia.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu