Diego Maradona vrea să joace în campionatul Moldovei. Vezi la ce echipă este în probe stranierul

Embed:

Diego Maradona, care a crescut alături de Michel Platini şi Roberto Rivelino, îşi doreşte să joace în campionatul Moldovei! Fotbalistul brazilian a ajuns în probe la Veris şi deja a desfăşurat primul său antrenament. "Sper că într-o zi, Maradona va afla că mai există un fotbalist care poartă acest nume." - a declarat sud-americanul.

Mijlocaşul Diego Maradona Petriaggi, în vârstă de 25 de ani, a explicat de ce poarte un nume atât de exotic şi neobişnuit pentru un fotbalist din Brazilia.

"Tatăl meu e mare fan al lui Maradona şi al fotbalului în general. Eu mai am doi fraţi. Pe unul îl cheamă Michel Platini şi pe altul Roberto Rivelino. Eu nu sunt celebru. Din această cauză nu cred că Maradona ştie de mine. Dar va fi amuzant dacă el va afla că există un alt Maradona care joacă fotbal. Un jucător brazilian cu nume argentinian", a declarat jucătorul Diego Maradona

Ultimul club al lui Petriaggi a fost formaţia Mosta, din prima ligă a Maltei. Fotbalistul consideră că un eventual contract în Moldova va fi un pas înainte în cariera sa.

"Este primul meu antrenament, dar eu cred că nivelul fotbaliştilor de aici este mai mare ca a celor din Malta."

În afară de fotbalistul brazilian, în probe la Veris se află alţi doi jucători de peste hotare. Este vorba despre spaniolul Alfonso de la Cruz şi italianul Fabio Bravo. Alături de Veris se antrenează şi moldovenii Dumitru Ricşpun, Dumitru Bacal şi fostul internaţional Valeriu Andronic care, la fel, ar putea semna cu finalista Cupei de anul trecut.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu