Diego Maradona, prezentat în calitate de antrenor principal a grupării Dorados de Sinaloa

Embed:

Diego Maradona și-a început aventura în Mexic. Legendarul fotbalist argentinian a fost prezentat în calitate de antrenor principal a grupării Dorados de Sinaloa, care evoluează în divizia secundă mexicană.

"Nu am venit aici în vacanță. Sunt în Mexic pentru a lucra la greu. Vreau să le ofer băieților o mâină de ajutor. Doresc foarte mult ca suporterii să ne susțină", a spus  antrenorul Dorados de Sinaloa, Diego Maradona.

Formația mexicană din orașul Culiacan a disputat primul antrenament sub conducerea tehnicianului de 57 de ani
La sesiunea de pregătire au fost prezenți sute de suporteri.

Regiunea în care va antrena Maradona este recunoscută datorită faptului că acolo își are fieful cel mai periculos cartel de droguri din lume, care se numește Cartelul Sinaloa.

Localnicii au primit cu mare entuziasm venirea lui "El Pibe d'oro" pe banca tehnică a formației Dorados.

"Orașul nostru este cunoscut prin prisma mai multor lucruri negative. Acum vom fi cunoscuți datorită sportului. Cred că acesta este doar începutul."

"Orice om a trecut prin greutăți și a avut șansa să-și schimbe viața. Maradona, dar și toți localnicii vor avea șansa să-și schimbe reputația."

Maradona va debuta pe banca tehnică a grupării mexicane pe 17 septembrie, atunci când Dorados de Sinaloa va juca în campionat cu Cafetaleros de Tapachula.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu