Diego Maradona l-a atacat pe Javier Zanetti. Care este motivul

Diego Maradona, legenda fotbalului argentinian, l-a atacat pe Javier Zanetti, fostul fundaş al echipei "albiceleste", care s-a oferit să lucreze pentru federaţia de la Buenos Aires după evoluţiile slabe ale naţionalei de la Cupa Mondială 2018, scrie agerpres.ro.

Zanetti, acum vicepreşedintele lui Inter Milano, club la care a jucat aproape 20 de ani, a fost ţinta unor cuvinte dure ale lui Maradona.

Zanetti "se ocupă de toate", a declarat Maradona pentru canalul argentinian TyC Sports. "E nevoie de un preşedinte al lui Inter şi el e primul. E nevoie de un preparator fizic şi apare el. E nevoie de un jucător şi el trece pe bancă. Nu-mi place această atitudine", a spus campionul mondial din 1986 despre Zanetti, care a disputat 143 de meciuri pentru naţionala Argentinei.

Maradona a fost şi mai dur cu Federaţia argentiniană: "Astăzi Federaţia e un dezastru, vorbesc despre conducătorii care ştiu ce fac."

Umilită de Croaţia în faza grupelor (0-3), Argentina a fost eliminată de Franţa (3-4) în optimile de finală ale Mondialului.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu