Diego Maradona cere ca trofeul Cupei Libertadores să fie acordat clubului Boca Juniors

Fostul mare fotbalist argentinian Diego Armando Maradona, antrenorul echipei mexicane de divizie secundă Dorados de Sinaloa, a cerut, luni, Confederaţiei Sud-Americane de Fotbal (CONMEBOL) să acorde trofeul Cupei Libertadores clubului Boca Juniors, al cărui autocar a fost devastat sâmbăta trecută lângă stadionul Monumental înaintea returului finalei cu River Plate, scrie agerpres.ro.

"Eu sper ca @Conmebol să acţioneze în consecinţă şi să acorde titlul de campioană a @Libertadores lui @BocaJrsOficial. Dar în afara dragostei mele pentru acest club, este un regulament pe care trebuie să-l aplicăm", a scris "El Pibe" pe reţeaua de socializare Twitter.

"Sancţiunile sunt clare, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul nostru în 2015. Mie îmi place să câştig pe teren, dar când nu se respectă normele, atunci trebuie adoptate sancţiuni. Iar această sancţiune constă în acordarea punctelor lui Boca", a adăugat Maradona.

"Ce se întâmplă în ţara mea este lamentabil. Preşedintele a păcălit multă lume că va schimba lucrurile, dar din contră trăim cele mai rele timpuri. Ce face (Mauricio) Macri este cel mai rău din toate timpurile în Argentina", a mai spus Diego Armando Maradona într-o conferinţă de presă.

Preşedinţii cluburilor argentiniene de fotbal River Plate şi Boca Juniors se întâlnesc marţi la sediul CONMEBOL în încercarea de a găsi o nouă dată de disputare a returului finalei Cupei Libertadores, care nu s-a putut juca în weekend din cauza violenţelor produse de fani.

Autocarul echipei Boca Juniors a fost atacat cu pietre de ultraşii echipei River Plate, sâmbătă, în apropierea stadionului Monumental din capitala Argentinei, înaintea meciului din manşa a doua a finalei Cupei Libertadores.

Boca şi River au terminat la egalitate, 2-2, în prima manşă a finalei.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu