Diego Maradona a fost operat cu succes la o clinică din Buenos Aires

Embed:

Fostul internaţional argentinian Diego Maradona a fost operat cu succes. Legendarul fotbalist a fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru o hemoragie la stomac la o clinică din Buenos Aires. Anunţul a fost făcut pe o reţea de socializare de avocatul tehnicianului.

"El Pibe D'Oro", în vârstă de 58 de ani, a aflat că are o sângerare la stomac, cauzată de o hernie, în timpul unui control de rutină la spitalul din Olivos, la începutul lunii ianuarie.

De-a lungul timpului, Maradona a ajuns de mai multe ori la spital. Ultima dată, el a avut probleme de sănătate chiar în timpul Campionatului Mondial din Rusia, când a leşinat într-o lojă la meciul Argentina - Nigeria.

În 2004, Diego a fost internat cu probleme cardiace şi respiratorii legate de consumul de cocaină. Ulterior, el a urmat un program de dezintoxicare în Cuba şi Argentina, iar în 2005 a făcut o operaţie de micşorare a stomacului, care l-a ajutat să slăbească.

Presa argentiniană scrie că Maradona va mai rămâne internat câteva zile. El este antrenor la clubul mexican Dorados Sinaloa, din liga secundă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu