Diego Costa are şanse mari să evolueze la Campionatul Mondial, chiar dacă este accidentat

Embed:

Diego Costa are şanse mari să evolueze la Campionatul Mondial, chiar dacă s-a accidentat săptămâna trecută în finala Ligii Campionilor! Anunţul a fost făcut de coechipierul acestui de la naţionala Spaniei, Fernando Torres. Costa a suferit o leziune musculară, iar pentru recuperare are nevoie de 15 zile.

După ce presa spaniolă a scris că Diego Costa se va recupera până la startul Campionatului Mondial şi jucătorii naţionalei au confirmat că brazilianul naturalizat va putea evolua la turneul final din Brazilia.

"Recuperarea după leziuni musculare durează câteva săptămâni. În cazul în care recuperarea va decurge bine, alături de echipa medicală, şi antrenorul va apela la serviciile lui Diego Costa, acest lucru va însemna că Diego Costa este apt de joc", a declarat atacantul naţionalei Spaniei, Fernando Torres.

Diego Costa a fost înlocuit în finala Ligii Campionilor după doar 9 minute, iar doctorul naţionalei Spaniei, Pedro Guillen, a mers la o clinică specializată cu jucătorul. Diagnosticul este ruptură de gradul 1, fiind nevoie de 15 zile de pauză.

Spania va juca primul meci la Cupa Mondială pe 13 iunie. 18 zile are la dispoziţie Costa să se recupereze. Conform presei iberice, cel mai probabil, Diego Costa va fi inclus de Del Bosque în lotul final al Spaniei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu