Diego Armando Maradona şi-a dat demisia de la Gimnasia La Plata

Embed:
Diego Armando Maradona şi-a dat demisia de la Gimnasia La Plata după doar două luni de activitate. Legenda fotbalului mondial nu s-a mai prezentat la ultimul antrenament al grupării din Superliga argentiniană.

"El Pibe D'Oro" a luat decizia de a pleca de la echipă după ce actualul preşedinte al clubului, Gabriel Pellegrino, a anunţat că nu va mai candida la un nou mandat. Promisiunile candidaţilor de a prelua clubul din La Plata nu l-au convins pe Maradona să rămână.

Tehnicianul de 59 de ani a stat la timona Gimnasiei LaPlata în 8 meciuri, înregistrând 3 victorii şi 5 înfrângeri. După 13 etape, gruparea se află pe locul 22 în clasamentul campionatului naţional.

Anterior, Maradona a mai antrenat la cluburi din Argentina, Emiratele Arabe Unite şi Mexic, iar cea mai lungă perioadă în care a stat în aceeași funcție, 14 luni, a fost cea de la timona lui Al-Wasl din Emiratele Arabe Unite.

Între 2008 şi 2010, Diego Maradona a fost selecţionerul Argentinei. La Cupa Mondială din Africa de Sud, "La Albiceleste" a ajuns până în sferturile de finală, unde a fost învinsă de echipa Germaniei cu scorul de 0-4.
loading...

Lasă un comentariu