DIASPORA, SUPĂRATĂ PE PAS-PPDA. Moldovenii, nemulţumiţi că binomul nu a inclus în lista electorală pe cineva care să le reprezinte interesele

Embed:

Mulţi moldoveni stabiliţi în străinătate sunt nemulţumiţi de faptul că binomul PAS-PPDA nu a inclus în lista electorală cel puţin un reprezentant al diasporei, care să le reprezinte interesele. Asta în condiţiile în care liderii Maia Sandu şi Andrei Năstase au scandat la fiecare protest pe care l-au organizat lozinca: "Diaspora e cu noi!".  

Pe pagina sa de Facebook, Alexandru Cazacu, un moldovean stabilit în Italia, care este şi preşedintele Asociaţiei moldo-italiene "Dor", îi îndeamnă pe cei din diasporă să spună ce reprezintă persoanele incluse pe lista PAS-PPDA din punct de vedere politic şi se întreabă dacă nu cumva filtrul Maiei Sandu e spart sau a fost exclus pe final?

Liderul Asociaţiei moldo-italiene a mai scris că dacă ar merge prin sat şi ar face o listă cu primii 55 de oameni care îi ies în cale, atunci ar forma un Parlament mai profesionist. Alexandru Cazacu spune că aceasta nu este decât o continuare a poveştii despre PLDM.

Binomul PAS-PPDA a prezentat miercuri lista electorală la CEC. Aceasta conţine nume controversate, cum ar fi judecătorii Domnica Manole și Gheorghe Balan, demiși cu scandal din funcțiile pe care le dețineau. 

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu