Diaspora a protestat împotriva liderilor PAS şi PPDA: Oamenii NU VOR să fie închise magazinele sociale

Embed:
Un grup de moldoveni din Italia a organizat o acţiune de mobilizare în Bologna. Cei din diasporă
au ieşit să îşi exprime dezacordul faţă de liderii PAS şi PPDA, care vor să închidă magazinele sociale deschise de Ilan Șor pe motiv că ar fi ilegale.

"În loc să ceară să fie mărite pensiile bătrânilor noştri, ei le i-au ultimele 200-300 de lei care reuşesc să economisească buneii şi părinţii noştri. Ruşine!"

Protestatarii au venit cu panouri care conţineau mesaje împotriva liderilor celor două partide.

"Eu vă rog din sufletul nu vă aninaţi de magzinele din care bătrânii noştri servesc din dînsele. Nu ştiu de ce vă aninaţi mai bine v-aţi anina de salariile mai mari care le au împrejur şi cumpără de toate care vor. Dar bătrânii nu pot să cumpere o pâine."

"Spun la domnii şefi care fac greşeli mari de ce nu le dau un mic ajutor la bătrâni înainte puteau să facă un cuptor de pâine. Acum nu au nici cărbune , nici lemne. Şi încă magazinele vreţi să le închideţi cu ce vreţi să trăiască bătrânii noştri. Oare nu vă este ruşine?"

Anterior, la proteste similare au ieşit şi bătrânii indignaţi de declaraţiile făcute de liderii PAS şi PPDA. Aceştia au venit la sediile celor două partide cu panoul ruşinii, pe care erau fotografiile liderilor acestor formaţiuni. Până acum partidul "Şor" a deschis 75 de magazine sociale în diverse localităţi ale ţării şi au anunţat că
că planifică să mărească numărul lor în timpul apropiat.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu