Diana Brescan, decisă să reprezinte Moldova la Eurovision cu orice preţ. Ce declară interpreta

Embed:

Pregătirile pentru Eurovision sunt în toi, iar interpreţii încearcă să fie cât mai inventivi pentru a impresiona juriul şi publicul. Diana Brescan, nu face excepţie. Chiar dacă anul trecut a evoluat pentru prima dată pe scena Eurovision cu piesa Hallelujah (Aleluia), ea s-a remarcat prin vocea sa puternică, ceea ce o face o concurentă de temut.

Diana a recunoscut că, anul trecut, a participat preselecţia naţională a Eurovision pentru a-şi face loc în showbizul autohton. De această dată, însă, şi-a propus să câştige cu orice preţ.

"Dacă anul trecut am fost pentru promovare, anul acesta vreau să plec şi eu în Austria. Vă spun numai vouă, deoarece piesa este mai mult în stil rock, cred că aşa va fi şi vestimentaţia mea, ceva mai multă piele. Vom fi mai mulţi pe scenă decât anul trecut", a explicat tânăra interpretă.

În timp ce în 2014, majoritatea participanţilor a interpretat piese scrise de compozitori străini, anul acesta cei mai mulţi i-au preferat pe cei autohtoni. Diana Brescan va cânta piesa "Up and Down", în limba engleză, semnată de compozitorul Eugen Doibani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu