Diacov, nemulţumit de activitatea unor miniştri PD: Dacă aveam pe cineva mai bun, am fi schimbat unele piese

Preşedintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, sugerează că ar schimba unii miniştri înaintaţi de PD, dacă acest lucru ar depinde de el. În cadrul emisiuniii „Puterea a Patra” de la N4, deputatul s-a arătat nemulţumit de activitatea reprezenanţilor democraţilor în Guvern.

Dumitru Diacov a lăsat să se înţeleagă că nu este mulţumit în totalitate de activitatea unor miniştri democraţi şi că nu ar fi împotrivă să apară feţe noi în Executiv. „Sunt nemulţumit de activitatea mea şi înţeleg că toţi putem fi mai activi, fracţiunea, cred că şi miniştrii ar putea face mai mult, mai bine. Cred că în fiecare din noi trebuie să fie o nemulţumire faţă de sine. Acest lucru este un imbold de a face mai bine”, a menţionat acesta.

Democratul a precizat, însă, că înlocuirea miniştrilor nu este posibilă, deocamdată, dezvăluind şi motivul: „Dacă ar fi să avem la îndemână o persoană mai bună, mai creativă, sigur că am fi schimbat unele piese, să nu fie cu supărare. Şi noi avem dorinţa, dar cred că acest lucru se face într-o căutare creativă a formulelor mai bune de guvernare”.

Publika.md aminteşte că, în iulie 2012, premierul Vlad Filat a demis doi miniştri din PLDM, pe ministrul de Interne, Alexei Roibu, şi pe cel al Educaţiei, Mihail Şleahtiţchi. În locul acestora au fost numiţi Dorin Recean şi Maia Sandu. Totodată, liderul PLDM le-a sugerat colegilor din Alianţă să-şi evalueze şi ei miniştri, sugerând că unii dintre ei ar trebuie înlocuiţi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu