Diacov despre unii colegi din AIE, dar şi din PD: Sună şi dau indicaţii judecătorilor şi procurorilor

Embed:

Preşedintele de onoare al PD, Dumitru Diacov, presupune că unii colegi de Alianţă sună şi dau indicaţii judecătorilor şi procurorilor. Mai mult ca atât, el nu exclude că în acelaşi mod procedează şi unii membri ai Partidului Democrat. Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii Fabrika de azi, 26 mai.

Dumitru Diacov este convins că în partidele din coaliţia de guvernare sunt oameni care folosesc pârghii administrative, mai precis, care dau indicaţii reprezentanţilor Justiţiei. Acesta a refuzat însă, să dea şi nume concrete.

"Şi într-u partid, şi în altul sunt oameni foarte cinstiţi, şi alţii care folosesc pârghiiile administrative. Dar nu putem să împărţim partidele în cinstite şi necinstite", a menţionat Diacov.

Preşedintele de onoare al democraţilor recunoaşte că a propus în funcţii doi judecători, dar susţine că niciodată nu i-a sunat şi nu le-a cerut să ia decizii într-un fel sau altul.

El a mai adăugat că nu îl influenţează în niciun fel nici pe procurorul municipiului Chişinău, Ion Diacov, care îi este frate.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu