Di Maria nu se mai antrenează cu Real Madrid. Pentru care club se pregăteşte să evolueze

Embed:

Angel di Maria a plecat de la Real Madrid și este aproape de un transfer la Manchester United. După ce argentinianul şi-a dat acordul să joace în Anglia, Ancelotti a confirmat plecarea sa de la club.

Înainte de meciul cu Cordoba din Campionatul Spaniei, antrenorul lui Real Madrid a făcut un anunț mai puţin plăcut pentru fanii madrileni. Ancelotti a confirmat că Angel Di Maria a plecat de la club. Totodată, tehnicianul italian a declarat că Sami Khedira va rămâne la clubul madrilen.

"Di Maria nu s-a antrenat cu noi astăzi. Nu este încă oficial, dar e ca și transferat. A venit doar să își ia rămas bun. I-am mulțumit pentru tot ce a făcut pentru acest club, a făcut o treabă fantastică. A fost decizia sa să plece. Clubul a făcut tot posibilul să rămână. Îi urez mult noroc", a spus Ancelotti.

Presa din Anglia scrie că Angel Di Maria este la un pas de a semna cu Manchester United. Ziariştii britanici au anunţat că "diavolii" vor plăti pentru transfer nu mai puţin de 75 de milioane de euro în schimbul jucătorului, ceea ce ar înseamna că va deveni cel mai scump jucător cumpărat de o echipă din Anglia. Actualul record este 60 de milioane de euro, sumă care a plătit-o Chelsea pentru transferul lui Fernando Torres de la Liverpool.

Angel Di Maria a jucat la Real din 2010, fiind adus atunci de la Benfica Lisabona. Argentinianul a evoluat timp de patru ani în 124 de meciuri, în care a marcat de 22 de ori.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu