Dezvăluirile ucigaşului din Norvegia

După ce a omorât fără milă 69 de tineri pe insula Utoyea, ucigaşul norvegian încearcă să convingă oamenii legii că nu şi-a pierdut sentimentele umane. Anders Breivik a spus, în cadrul audierilor, că s-a simţit îngrozit în momentul în care a împuşcat în stânga şi în dreapta tinerii din tabără.

Psihologul poliţiei norvegiene, care supraveghează audierile lui Anders Breivik, susţine că ucigaşul a oferit detalii şocante despre crimă. Bărbatul a povestit că, după ce a deschis primele focuri în tabăra de pe insula Utoeya, s-a simţit îngrozitor. Ulterior, însă, a recunoscut că a trăit o stare de mulţumire că actele sale violente au avut succes.

Dezvăluirile nu se opresc aici. Avocatul ucigaşului a spus că Anders a cruţat viaţa a doi tineri, deoarece păreau să aibă sub 16 ani. După ce a sunat de zece ori la Poliţie cu intenţia de a se preda, Breivik ar fi avut momente de ezitare între a-şi pune capăt zilelor şi a continua să împuşte tineri. Dar a preferat să-şi continue operaţiunea până la venirea oamenilor legii.

Zilele trecute, poliţia norvegiană a dezvăluit că Anders Breivik era sub influenţa stupefiantelor când a ucis 69 de oameni pe insula Utoeya, în urmă cu aproape o lună.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu