DEZVĂLUIRILE poliţiştilor în cazurile dispariţiilor celor doi tineri şi unui minor DETALII UIMITOARE

Inspectoratul General de Poliţie face lumină în câteva cazuri de dispariţie, a unei copile de 11 ani şi a doi studenţi. Potrivit oamenilor legii, două persoane au fost găsite, iar o a treia este căutată în continuare. Persoanele găsite sunt înafara oricărui pericol.

"Minora de la Soroca face parte dintr-o familie social vulnerabilă, părinţii biologici fac abuz de alcool. Fata a părăsit pentru a 18-a oară casa, şi în toate cele 18 cazuri, poliţia a găsit-o şi a adus-o înapoi. Nu este în competenţa poliţiei ca să-i lipsească pe părinţi de drepturile lor. Copilul este viu, a fost suprins în Chişinău cu cerşitul, după care a plecat cu un microbuz la nişte rude din Orhei. Inspectorii noştri s-au deplasat acolo. Vom sesiza din nou organele sociale de responsabilitatea pe care o poartă", a spus şeful interimar al IGP, Gheorghe Cavcaliuc.

AJUTOR! O minoră din Soroca a plecat de acasă şi nu a mai revenit (FOTO)

POLIŢIA SOLICITĂ AJUTOR! O copilă de 11 ani a dispărut fără urmă

"Studentul de la ASEM, în vârstă de 21 de ani, a fost dat în căutare de mama sa din Vulcăneşti. Am dispus de dimineaţă căutarea acestei persoane pentru că se făcea aluzie la cazul din Soroca. El a fost găsit într-un apartament cu alţi tineri, aflându-se într-o stare de ebrietate avansată, nu ştim dacă e alcoolică sau narcotică. Poliţia şi-a făcut treaba. Persoana este vie, nevătămată, cu excepţia faptului dacă nu ar avea o intoxicaţie", a declarat Cavcaliuc.

"Avertizez părinţii care îşi trimit copii la distanţe, la studii, majoritatea unor astfel de cazuri apar de la neînţelegeri dintre copii şi părinţi", a precizat şeful interimar al IGP.

ALARMANT! O nouă dispariţie misterioasă! Un student de la ASEM nu dă semne de viaţă (FOTO)

"Poliţia nu poate să mediatizeze de fiecare dată măsurile care se întreprind, câteodată este prematur să le facem publice. Poliţia s-a autosesizat imediat după ce părinţii lui Patraşcu Gabriela au făcut apel pe reţelele de socializare. Poliţia a înaintat mai multe versiuni: a putut fi comisă o infracţiune (răpire, omor), putea să ajungă într-un caz nefericit (plimbare pe gheaţă, sinucidere, etc), ori fiind o fire spirituală s-a retras la o biserică şi într-un cerc de persoane care sunt ca şi ea. Indicii duc spre a treia versiune.

Fiind efectuată cercetarea la faţa locului, unde locuieşte tănăra, nu a fost găsite urme de violenţă. Am studiat ultimele site-uri pe care le-a accesat domnisoara: top 10 forme de sinucidere, cum să te sinucizi, etc. Nu este clară situaţia, însă studentele şi colegele ei ne spun că tatăl ei era sever, se plângea că este singură, nu este înţeleasă, vrea să abandoneze studiile. Tuturor instituţiilor le-au fost transmise orientări. Sperăm că poate fi la vreun locaş sfânt.

Domnişoara este retrasă, nu avea prieteni, mereu învăţa, în weekend frecventa biserica, avea locuri specifice în care se relaxa, spre exemplu Parcul Valea Morilor", a explicat şeful Inspectoratului de poliţie Buiucani, Pavel Voicu.

"Îmi pare rău că familia domnişoarei dispărute de la ASEM ne-a acuzat că nu am întreprins măsuri. Vreau să vă asigur, poliţia îşi face datoria", a spus Cavcaliuc.

RUDELE SUNT DISPERATE! O studentă din Chişinău este căutată de ieri dimineaţa (FOTO)

De la început de an 26 de persoane au fost date în căutare, dintre care 25 au fost găsite deja.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu