Dezvăluiri şocante despre "ţarul" Ianukovici făcute de fostul şef al securităţii preşedintelui demis al Ucrainei

Embed:

Victor Ianukovici se credea ţar şi îşi agresa fizic subalternii. Dezvăluirile au fost făcute de către fostul şef al securităţii preşedintelui demis al Ucrainei într-un interviu televizat. Între timp, autorităţile de la Kiev cer arestarea fostului preşedinte, pe care îl acuză de abuz de putere şi ucidere în masă.

Interpol a anunţat că a primit din partea Ucrainei un ordin oficial privind reţinerea preşedintelui demis Victor Ianukovici. Iar presa din Rusia scrie că fostul lider de la Kiev ar fi suferit un atac de cord şi s-ar afla în stare gravă. Anterior, pe reţelele de socializare au apărut informaţii despre decesul lui Ianukovici. Zvonurile au fost însă infirmate de către preşedintele Rusiei, Vladimir Putin. Cea mai recentă apariţie publică a fostului şef al statului ucrainean a avut loc pe 28 februarie, în oraşul Rostov pe Don din Rusia.

Între timp, fostul şef al securităţii lui Victor Ianukovici a dezvăluit că preşedintele fugar al Ucrainei a devenit extrem de arogant după ce a preluat conducerea ţării. Zanevskii, care a fost şi consilier al fostului lider de la Kiev din 2008 până în 2012, a declarat că Ianukovici îşi agresa fizic subalternii. Din această cauză, angajaţilor le era frică să îi facă observaţii sau să-i comunice veşti proaste. Astfel, fostul lider de la Kiev credea că totul în jurul lui este bine.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu