Dezvăluiri "picante" înaintea meciului dintre Juventus - Barcelona. Ce spun Andres Iniesta şi Gianluigi Buffon

Embed:
Dezvăluiri "picante" înaintea celui mai aşteptat meci din această săptămână, Juventus - Barcelona.

Cele două mari cluburi vor juca miercuri seara în penultima etapă din faza grupelor Ligii Campionilor. În ajunul partidei, legendele celor două formaţii, Andres Iniesta şi Gianluigi Buffon au anunţat când se vor retrage din activitate.

Gianluigi Buffon a dezvăluit că atunci când a făcut primii paşi în fotbal juca pe postul viitorului său adversar Andres Iniesta.

"Am fost mijlocaş până la vârsta de 12 ani. Punctul de cotitură a fost Cupa Mondială din 1990. Atunci toată atenţia mea era îndreptată spre unul dintre cei mai importanţi oameni din lotul Camerunului, portarul Thomas N'Kono. Tatăl meu m-a sfătuit şi m-a încurajat de fiecare dată. El îmi spunea că nu sunt rău de loc pe acest post", a declarat Buffon.

Gianluigi Buffon şi-a surprins fanii, demonstrându-şi abilităţile muzicale. De partea cealaltă, Andres Iniesta a recunoscut că stă mai slab la acest capitol.

Juventus şi Barcelona vor juca pe 22 noiembrie la Torino cu începere de la ora 21:45. Partida va fi transmisă în direct de Canal 3.

Astăzi, acelaşi post de televiziune va transmite un alt meci din Italia. Napoli se va confrunta cu Şahtar Doneţk.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu