DEZVĂLUIRI INCENDIARE! Dovezi că în spatele Platformei DA stau oligarhii interlopi, Victor și Viorel Țopa

Liderul Partidului "Demnitate și Adevăr", Andrei Năstase, a fost prins din nou cu minciuna. O investigație jurnalistică a portalului today.md a demonstrat că Năstase a mințit când a afirmat, recent, că nu a fost demult în Germania și că nu s-ar fi întâlnit cu interlopul fugar, Victor Țopa și un partener politic din altă formațiune. Imaginile surprinse la Frankfurt de jurnaliștii de investigație arată contrariul. 

Deşi, anterior liderul Partidului "DA", Andrei Năstase, declara public că nu are nicio legătură cu interlopul Victor Ţopa, care îi este naş de cununie, autorul filmului vine cu probe care demonstrează că Năstase primește indicații de la oligarhul fugar.

În investigaţie se arată cum Andrei Năstase şi fugarul Victor Ţopa se întâlnesc la Frankfurt, la un restaurant de lux. Se întâmplă la doar câteva zile după protestul violent din 24 aprilie. Asta în timp ce liderul partidului "DA" a declarat ulterior la o conferinţă de presă că nu a fost de de mult timp în Germania.

Materialul jurnalistic scoate la iveală și o altă minciună a lui Năstase, precum că nu s-ar fi întâlnit cu un partener din altă formațiune politică.

La Frankfurt, liderul partidului "DA", Andrei Năstase, se întâlneşte şi cu Marin Ciobanu, fostul șef al Zonei Economice Libere din Bălţi, un PLDM-ist înflăcărat, numit în funcție de Filat și dat afară cu puțin timp în urmă.

În imagini se vede cum cei doi au mers la cumpărături la unul dintre cele mai scumpe magazine din Germania. Asta în timp ce lângă casa lui Năstase se află un supermarket, cunoscut ca unul dintre cele mai accesibile pentru populaţie.

Mai mult, investigația mai arată că pe contul mamei lui Andrei Năstase a fost transferată o sumă impunătoare de bani prin intermediul unei companii off-shore.

În cadrul unei conferinţe de presă, Andrei Năstase a refuzat să răspundă clar la întrebările jurnaliştilor, dar nici nu a negat informaţia despre contul mamei sale.

"- Unde au fost cheluiti aceşti bani? - Unde au fost cheltuiţi aceşti bani? - Da, de pe contul mamei Dvstră. - Eu doar nu vă întreb ce faceţi Dumneavoastră cu banii dumneavoastră sau a mamei dumneavoastră. - Dumneavoastră sunteţi persoana publică. Nu vreţi să ne răspundeţi? - La revedere", a spus Andrei Năstase. 

Deranjat de întrebările unor reporteri, Năstase a recurs la ofense personale.

"Vă mulţumesc că de data asta dumneavostră nu v-aţi mai ridicat sutienul, ca şi data trecută. Vă mulţumesc din suflet că aţi făcut. – Este exagerat, domnule Năstase. Nu ştiţi cum să răspundeţi corect şi veniţi cu tot felul de acuzaţi, care nu au nicio legătură cu adevărul. - Ca să nu se mai întâmple lucruri de genul ăsta, la următoarea conferinţă de presă vor fi chemate… Foarte frumos!", a spus Năstase.

Autorul investigaţiei, în care este vizat Andrei Năstase, afirmă că demnitatea și adevărul pentru liderul Partidului "DA" sunt doar cuvinte pentru a minți poporul și a scoate oamenii în stradă.

În realitate, este o sursă bună de venit pentru familia lui, susțin jurnaliștii de investigație.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu