DEZVĂLUIRI: Galaxy S8 va fi mai scump, mai sigur și mai performant

După ce a pierdut poziția de lider în top producătorilor de smartphone-uri cu Android, Samsung are multe păcate de spălat cu iminentul Galaxy S8.

Pentru ca un telefon de top să fie suficient de impresionant, producătorii investesc sume semnificative de bani în cercetare și dezvoltare. Din acest motiv, există deja mai multe prototipuri de panouri flexibile și telefoane cu ecrane transparente în ultimii ani, chiar dacă nu au ajuns pe piață. Ulterior, se încearcă optimizarea procesului de producție cu scopul micșorării costurilor, în speranța obținerii unui profit generos în momentul în care telefonul ajunge pe piață, scrie playtech.ro.

De asemenea, producătorii trebuie să micșoreze și costurile de producție. Nu de alta, dar dacă un telefon este dificil de asamblat, nu se pot realiza foarte multe unități într-un timp scurt, iar vânzările scad. 

 Deoarece Samsung Galaxy S8 va integra o serie de tehnologii noi și va fi mult mai performant decât telefoanele anterioare ale producătorului, mai multe surse au confirmat că procesul de fabricație va fi unul mai scump. În final, se pare că nota de plată va fi semnificativ mai mare pentru S8, decât pentru Galaxy S7. Un alt motiv pentru prețul ridicat la Galaxy S8 ar putea avea legătură cu configurația hardware standard. În funcție de buget, se pare că-l veți putea achiziționa cu până la 256GB de spațiu de stocare și 6GB RAM. Au existat și câteva zvonuri despre o versiune cu 8GB RAM, dar acelea se pare că au fost desființate.

La final, investiția Samsung în fiecare exemplar de Galaxy S8 va fi cu aproximativ 28% față de valoarea aferentă unui Galaxy S7. În altă ordine de idei însă, utilizatorii nu trebuie să-și facă grji. Prețul în magazine pentru un S8 se pare că va fi același ca în cazul vârfului de gamă actual al sud coreenilor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu