Dezvăluirea ŞOCANTĂ a unei jurnaliste ruse: Armate de oameni fac ASTA la ordinul Kremlinului

Armate întregi de oameni primesc salarii fabuloase ca să publice comentarii și să răspândească informații la ordinul Kremlinului. Este dezvăluirea făcută de o jurnalistă din Rusia, scrie The Moscow Times.

Dreapta franceză şi-a schimbat numele pentru a scăpa de problemele de imagine din trecut, scrie Le Monde. 83 la sută dintre membrii partidului au votat pentru schimbarea numelui formațiunii în "Republicanii". Iniţiativa îi aparţine liderului partidului, Nicolas Sarkozy.

Portalul Lenta.ru scrie că în orașul Kislovodsk a fost deschis primul muzeu dedicat disidentului Alexandr Soljenițîn. Muzeul se află în casa în care scriitorul a locuit mai mulți ani.

Pentru ca economia Rusiei să renască, trebuie să fie aplicat "egoismul național". Este declarația vicepremierului de la Moscova Dmitri Rogozin, scrie portalul Sputnik. Oficialul a subliniat faptul că producătorii ruşi trebuie să recucerească piaţa internă.

Alegerile locale din Italia, care au avut loc duminică, reprezintă cel mai mare test pentru prim-ministrul Matteo Renzi, informează Euronews.

Premierul are nevoie de un rezultat convingător, întrucât întreaga campanie a fost dominată de acuzații de corupție la adresa unor candidați promovați de formațiunea condusă de Renzi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu