DEZVĂLUIRE NEAŞTEPTATĂ: O mare actriţă de la Hollywood a mărturisit că și-a dorit să ia calea mănăstirii

Actrița Nicole Kidman a vorbit într-un interviu despre partea ei spirituală și credința sa în Dumnezeu. Australianca în vârstă de 51 de ani a mărturisit că și-a dorit să ia calea mănăstirii, înainte de a-și face debutul la Hollywood, scrie tabu.ro.

Vedeta care a fost crescută într-o familie irlandez-catolică a mărturisit pentru Allure: "Sunt credincioasă în sensul în care cred cu totul în Dumnezeu. Mi-a plăcut ideea de a fi călugăriță. Evident, nu am ales să merg pe acea cale, dar am fost foarte atrasă de ea".

Nicole Kidman a vorbit despre credință în contextul noului său film – Boy Erased – unde aceasta interpretează rolul unei soții de pastor baptist. Personajul pe care-l joacă este obligat să-și trimită fiul la terapie după ce descoperă că este homosexuale. Actrița vorbește despre rolul ei de mamă (din film), care se luptă să ia o decizie dificilă:

"Mama se luptă singură și dacă într-adevăr trebuie s-o facă, schimbă. Dar ea este cea care se schimbă și îmi place asta. Cred că e frumos cu adevărat", a declarat actrița laureată cu un premiu Oscar.

Îndrăgita vedetă are patru copii, două fetițe cu solistul de muzică country Keith Urban și 2 adoptați (o fiică și un fiu), împreună cu actorul Tom Cruise. Nicole Kidman a declarat pentru revista WHO că nu mai ține legătura cu aceștia.

"Sunt adulți, sunt capabili să ia decizii proprii, ei singuri au ales să fie scientologi și, ca mamă, treaba mea este să-i iubesc. Sunt un exemplu de toleranță și asta e ceea ce cred: nu contează ce face copilul tău, copilul trebuie iubit și trebuie să știe că eu sunt deschisă să ofer iubire", a mărturisit Nicole Kidman.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu