DEZGUSTĂTOR! Un tânăr a găsit un şoarece mort într-o pâine cumpărată dintr-un magazin din Capitală (FOTO)

Embed:

Cină dezgustătoare pentru un tânăr din Capitală. Bărbatul a găsit într-o pâine un şoarece mort. Indignat, acesta a postat imaginile cu animalul din bucata de pâine pe o reţea de socializare.

Tânărul spune că a cumpărat pâinea de la un magazin de panificaţie. El va depune o plângere la Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor.

Reprezentanţii producătorului de pâine au declarat că a fost deschisă o anchetă internă în acest caz. Ei susţin însă că din punct de vedere tehnic şoarecele nu avea cum să ajungă în pâine. Potrivit lor, cineva le-ar fi pus gând rău pentru a-i discredita.

" Facem o investigaţie internă, dar ceea ce pot să vă spun cu siguranţă e că este imposibilă pătrunderea oricărui obiect străin Noi verificăm şi avem un sistem de monitorizare strictă a procesului tehnologic, a procesului de producere, suntem verificaţi în permanenţă de organele de control abilitate. Au făcut cercetări, au verificat combinatul şi n-au găsit nici o încălcare în procesul nostru de producere", a declarat Lilian Zaporojan, director comercial .

Între timp și ANSA s-a sesizat și a promis că va face un control la producătorul pâinii. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu