Dezbateri politice pe întuneric, în Rada Supremă de la Kiev (VIDEO)

Embed:

Deputaţii Radei Supreme de la Kiev au participat la o şedinţă pe întuneric. Deşi lumina s-a stins din cauza unui accident la o staţie electrică, parlamentarii au decis să continue dezbaterile despre politica ecologică a ţării. În afară de Legislativ, fără curent au mai rămas 52 de blocuri locative, 14 case private şi 15 instituţii.

"Condiţii grele pentru aceste audieri parlamentare. Ca să înţelegi că lumina s-a stins, dar oamenii continuă să ţină discursuri prin întuneric şi luminând cu telefoanele mobile", a menţionat Tatiana lampica, ecolog.

Din imaginile filmate de Tatiana Lampica se vede cum unul dintre deputaţi vorbeşte de la tribuna Legislativului, fără a fi afectat de faptul că totul este în beznă. După câteva zeci de minute, problema a fost rezolvată, iar lumina a fost reconectată. În acel moment, mai mulţi dintre cei prezenţi în sală au aplaudat.

Presa ucraineană scrie că lumina a fost sistată în urma unui scurtcircuit la o substație electrică. Cauzele care au dus la producerea incidentului încă nu sunt cunoscute.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu