DEZBATERI ELECTORALE: Pe ce stradă din Capitală Ion Ceban merge cu ochii închişi şi unde parchează fără probleme (VIDEO)

Embed:

Candidatul PSRM la funcţia de primar al Capitalei Ion Ceban a răspuns la mai multe întrebări provocatoare în cadrul dezbaterilor electorale de la posturile Prime TV şi Publka TV. Solicitat să spună pe ce stradă este gata să meargă cu ochii legaţi, Ion Ceban a declarat: "Pe strada mea, (Miron Costin - n.n.), pentru că o cunosc". 

Referindu-se la cele mai inundate artere din Capitală, candidatul socialiştilor a spus că aceasta este strada Albişoara. "E o chestiune simplă: avem o ţeavă de 800 mm, care pe o porţiune intră în alta de 350 după, care intră din nou pe 800", a explicat Ceban.

Întrebat în ce loc din Chişinău parchează cel mai uşor, Ion Ceban a răspuns: "La Parlament şi lângă partid".

La dezbaterile electorale din 30 octombrie, organizate de posturile Prime şi Publika, a fost invitat şi oponentul lui Ceban, candidatul blocului ACUM Andrei Năstase. Acesta însă nu a dat curs invitaţiei şi nu a venit. 

"Am auzit că Năstase nu va merge la televiziunea lui Plahotniuc. (...) Poate şi aparţin cuiva sau afiliate cuiva, însă televiziunile au o audienţă foarte mare şi oamenii vor să audă ce propunem noi pentru dezvoltarea oraşului", a menţionat Ceban.

Întrebat ce funcţie i-ar propune lui Năstase la Primărie, în cazul în care devine primar, Ion Ceban a spus că nu va propune funcţii. "Propun să împărţim responsabilităţile. Avem atât de multe lucruri de făcut împreună şi atât de puţin timp", a mai declarat Ceban. 

 

Lasă un comentariu