DEZASTRU TOTAL! Povestea oamenilor dintr-un bloc din Capitală care trăiesc cu gunoiul sub fereastră (FOTO)

Locuitorii unui bloc de locuit de pe strada Alba Iulia din Capitală trăiesc cu un morman de gunoi în fața casei. Oamenii se plâng că gunoiul stă de zile întregi neatins, iar persoanele responsabile pentru a goli tomberoanele nu își fac bine treaba.

Locatarii spun că nu pot deschide geamurile din cauza mirosului neplăcut şi le este frică să-şi lase copiii în curte pentru că în preajmă se plimbă mereu câini vagabonzi, pisici și șobolani.

Totodată, localnicii se mai plâng și pe gropile care s-au format în curtea lor. Gropile au apărut după ce mașinile de mare tonaj își descărcau marfa la marketul construit chiar în ogradă.

Oamenii, deși au trimis nenumărate solicitări problema rămâne nerezolvată până în prezent. Ei spun că reprezentanții primăriei au fost la fața locului, dar până în prezent nu au fost înterprinse măsuri.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu