Dezastru pentru formaţia Soroca-Baschet în Campionatul Naţional! A suferit a şaptea înfrângere consecutivă

Embed:

Dezastru pentru formaţia Soroca-Baschet în Campionatul Naţional! Echipa din nordul Moldovei a suferit a şaptea înfrângere consecutivă după ce a pierdut şi partida cu UASM.

Într-un alt meci, Campioana Donbaschet a învins în deplasare Viva-Basket Tiraspol.

Echipa Universităţii Agrare a învins în etapa a opta a Campionatului Naţional formaţia Soroca-Baschet. În primele două sferturi, UASM a dominat, iar la pauza mare conducea cu 38-30.

În ultimul sfert, Soroca-Baschet a redus din diferenţă și s-a apropiat la 3 puncte, însă nu a reuşit să egaleze.

La final, UASM s-a impus cu scorul de 81-76. Cel mai bun jucător al meciului a fost Vladimir Gaician, care a marcat 24 de puncte pentru echipa învingătoare.

"Cred că şi-a spus cuvântul indiferenţa jucătorilor faţă de acest meci. Băieţii s-au relaxat, văzând că adversarul este mai slab. Au greşit foarte mult şi nu e deloc plăcut să vezi aşa ceva. Echipa noastră a jucat dezastruos, au lăsat mâinile în jos. Nu pot spune nimic de bine", a declarat antrenorul UASM, Vladimir Prişcepnîi. 

Soroca-Baschet a suferit a şaptea înfrângere din tot atâtea meciuri jucate în acest sezon.

"S-a decis că în continuare vom lupta pentru locurile 5-8. Altă motivaţie nu mai există pentru noi. Deja acolo vom vedea", a spus antrenorul Soroca-Baschet, Serghei Crudu. 

Campioana Donbaschet a obţinut a şaptea victorie consecutivă după ce a învins în deplasare formaţia Viva-Basket cu scorul de 87-59. În alte meciuri, Gama Cahul s-a impus în faţa echipei Universităţii de Medicină cu 85-63, iar Admirals Chişinău a pierdut partida cu BC Rîbniţa, scor 59-87.

După opt etape, Donbaschet Donduşeni şi Trojans-Speranţa ocupă primele două poziţii în clasament. Cele două formaţii se vor duela în următoarea rundă. Partida va avea loc pe 29 noiembrie, în Capitală.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu