DEZASTRU pentru Alexandru Epureanu: Echipa sa, Krîlia Sovetov, a fost zdrobită de Spartak Moscova

Embed:

Spartak Moscova este pe val în Rusia! Echipa pregătită de spaniolul Unai Emery a zdrobit în etapa a 14-a din Premier Liga formaţia lui Alexandru Epureanu, Krîlia Sovetov, scor 5-0 şi a urcat pe locul patru în clasament.

Jucătorul împrumutat de la Schalke, José Manuel Jurado a deschis scorul în minutul 12, iar argentinianul Nicolas Pareja a dublat avantajul oaspeţilor cu şapte minute înainte de pauză.

Dmitri Kombarov a făcut trei la 3-0 în minutul 69, iar peste şase minute Artem Dziuba a marcat pentru 4-0. Scorul final a fost stabilit de către georgianul Jano Ananidze, peste alte şase minute. La Krîlia, Epureanu a jucat din primul până în ultimul minut.

Într-un alt meci, Amkar, cu Igor Picuşciac integralist, a pierdut pe teren propriu cu Kuban Krasnodar. Toate cele trei goluri au fost înscrise în repriza secundă. Ibrahima Baldé şi-a trecut primul numele pe tabela de marcaj. Aras Özbiliz a înscris pentru 2-0 în minutul 72, iar Markos Pineiro Pizzelli a marcat ultimul gol al meciului cu trei minute înainte de final. La Kuban, Igor Armaş a fost doar rezervă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu