DEZASTRU pe șoselele unde asfaltările au fost ABANDONATE. Mașinile circulau ca prin tranșee (FOTOREPORT)

Lucrările de reparație a străzilor din Capitală au fost sistate. Una din companiile care furniza asfalt întreprinderii Exdrupo a contestat rezultatele licitaţiei privind livrarea materialului de construcție. În acest sens, şeful Direcţiei Transport, Vitalie Butucel, a declarat că municipalitatea ar putea fi nevoită să organizeze un alt tender, pentru a putea continua lucrările. Mai mult, s-ar putea ca preţul să fie mai mare. 

"Exdrupo iniţiază de urgenţă, având o situaţie de urgenţă, şi vom fi nevoiţi să cumpărăm asfalt, presupunem noi mai mare. Din discuţii până la 20 de procente. Noi am aşteptat la sfârşitul săptămânii trecute ca Exdrupo să rezolve această problemă şi am fost informaţi că urmează în primele zile ale săptămânii curente. Aşteptăm şi noi pentru că Direcţia Transport ia pietre în cap", a menţionat Vitalie Butucel, șeful interimar al Direcției generale transport și căi de comunicații.

Contactat telefonic, şeful Întreprinderii Municipale Exdrupo, Adrian Boldurescu, a declarat că, din cauza contestaţiei agentului economic, lucrările nu pot fi continuate şi aşteaptă un răspuns de la Agenţia pentru Achiziţii Publice.

Totodată, Boldurescu a refuzat să spună care este numele companiei care ar fi contestat licitația.  Până acum, drumarii au reuşit să plombeze doar 20 la sută din gropile de pe străzi. În acest an, pentru reparaţia şi întreţinerea drumurilor din municipiu, din bugetul municipal s-au alocat aproximativ 125 de milioane de lei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu