Dezastru la Zimbru! "Galben-verzii" au pierdut meciul cu Rapid, scor 1:2

Embed:

Dezastru la Zimbru! Formaţia antrenată de Oleg Fistican nu a mai învins timp de patru etape. "Galben-verzii" au pierdut meciul cu Rapid, scor 1-2, iar tehnicianul a declarat că jucătorii nu mai sunt motivaţi financiar. În urma acestei înfrângeri, Zimbru a coborât pe locul opt în campionat.

Preşedintele clubului Rapid, Victor Ostap, este în culmea fericirii după victoria în faţa Zimbrului. Ostap a declarat că le va achita salariile jucătorilor după ce anterior, anunţase că fotbaliştii nu vor vedea niciun ban până la sărbătorile de iarnă.

"Jucătorii au înţeles după meciul cu Academia că fotbalul fără bani nu se joacă. Acum ne pregătim să batem Milsami", a spus acesta.

De cealaltă parte, Oleg Fistican a declarat că jucătorii nu mai sunt motivaţi financiar.

"Jucătorii nu mai primesc acele salarii pe care le-au avut şi aceasta e o problemă. Motivaţia la jucători a dispărut", a precizat antrenorul Zimbru.

Rapid a deschis scorul în minutul 57, prin Maxim Franţuz, iar tânărul Tornike Stepaniaşvili a egalat în minutul 84. Peste doar trei minute, Anatolie Doroş a adus victoria rapidiştilor.

"Noi am fost mai buni ca Zimbru şi ne-am dorit mai mult victoria", a declarat Doroş.

"Înainte de ultimele două meciuri am mai mers pe la biserică şi după asta am ieşit pe teren", a spus Iurie Osipenco, antrenor Rapid.

Zimbru a pierdut al patrulea meci în campionat cu Oleg Fistican pe bancă. Tehnicianul e principal la Zimbru doar de 6 etape. Cu o singură victorie la activ, o remiză şi 4 înfrângeri, Fistican este cel mai slab antrenor din istoria clubului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu