Dezamăgiri în rândul membrilor PAS. O activistă a postat cererea de plecare din partid pe Facebook

Embed:

În plină perioadă electorală, Nadejda Barbarov, una dintre activistele formaţiunii, a postat pe Facebook cererea de plecare din partid.

Ea a scris că timp de aproape un an şi jumătate, cât a făcut parte din această formaţiune, a rămas dezamăgită de echipa PAS, deoarece aceasta nu e capabilă să-şi asume responsabilităţi.

Tânăra a menţionat că părăseşte partidul de bună voie și nesilită de nimeni. Activista a accentuat că dacă vrei să vezi cum este omul, trebuie să-i dai puțină putere sau, cel puțin, senzația că o are.

Totodată, Nadejda Barbarov s-a întrebat retoric: Dacă cineva cu o putere mică nu își asumă puţină responsabilitate, la ce te poți aştepta când acel cineva va avea o putere mare? La nimic, a răspuns femeia, fără a preciza la cine anume s-a referit.

Încă la începutul lunii noiembrie, Nadejda Barbarov s-a arătat profund nemulţumită de acţiunile Maiei Sandu şi ale lui Andrei Năstase.

Atunci, tânăra a scris pe Facebook că i-a susţinut pe ambii lideri, deoarece credea că sunt transparenți în deciziile lor, dar a ajuns la concluzia că, de fapt, NU SUNT, motiv pentru care a decis să părăsească Partidul Acţiune şi Solidaritate.

Liderul PAS şi preşedintele PPDA nu au răspuns la telefon pentru a comenta acuzaţiile. Sondajele de opinie din ultima perioadă arată că, pas cu pas, partidul condus de Maia Sandu pierde din electorat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu