Dezamăgire şi ruşine pentru AMENINŢĂRILE lui Ţîcu. Fostul profesor de box al acestuia: Colectivul nostru nu îl respectă pentru asemenea lucruri

Embed:

Profesorii din Grimăncăuți, Briceni, care l-au învățat pe Octavian Țîcu să boxeze, sunt dezamăgiți de amenințările postate de el pe facebook. Petru Caduc a declarat pentru Publika TV că l-a învățat să fie corect și modest, dar acum îi este rușine pentru afirmațiile făcute de către discipolul său, care se poartă ca un interlop din anii 90.

Antrenorul se referă la promisiunea lui Octavian Țîcu de a-i rupe capul oricui care intenționează să critice opoziția. Mesajul cu amenințările candidatului din partea binomului PAS-PPDA se regăsește într-un așa-zis îndrumar pentru alegători, postat pe Facebook.

"Nu trebuie să expună aşa declaraţii fiindcă asta, adică el e ca şi cum un "polojeneţ" cum în anii 90, atunci erau cu "razboruri", cu de astea. El a avut o greşeală foarte mare şi îi ruşine pentru dânsul şi pentru colectivul nostru, toţi băieţii nu îl respectă pentru aşa lucruri ce a făcut el", a declara Petru Caduc, antrenor.

Petru Caduc i-a recomandat lui Octavian Țîcu să dea dovadă de bun-simț dacă vrea să fie politician.

"Nu este el aşa mare uriaş, caratist că el poate să rupă capul cuiva. Asta, cred eu şi-a făcut nişte expresii. Dacă vreai să te promovezi în politică trebuie să fii om modest, om cultural, om cu omenie", a adăugat bărbatul.

Iar fostul lider al Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, care l-a promovat pe Țîcu în funcția de ministru al Tineretului și Sportului, l-a avertizat să nu-și încordeze pumnii de boxer pentru că nu are nicio șansă să ajungă din nou în Guvern.

Ghimpu a scris pe o reţea de socializare că trebuie să le mulțumească zi și noapte liberalilor pentru că i-au dat ceea ce nu a meritat, ce-i drept doar pentru trei luni.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu