DEZAMĂGIRE pentru un băiețel de 6 ani. A chemat toată clasa la ziua de naștere, dar nu a venit nimeni. Ce a urmat

Un băiețel de șase ani din Arizona a trăit dezamăgirea vieții după ce și-a invitat toți colegii de clasă la o pizza, de ziua lui de naștere, însă nu a venit nimeni. Adevărații prieteni s-au dovedit a fi internauții, care l-au inundat cu mesaje de încurajare, scrie observator.ro

Nu mai puțin de 32 de puști au fost invitați la ziua lui Teddy Mazzini, unde ar fi trebuit să fie o adevărată distracție cu pizza și suc din belșug. Numai că niciun copil nu s-a prezentat la restaurant, iar Teddy a rămas singur și debusolat, în fața mesei goale.

Norocul lui Teddy, dacă se poate numi noroc, a fost un reporter local, care l-a fotografiat și a postat imaginea de Facebook, rugându-i pe internauți să-i ureze un sincer mesaj de "la mulți ani". Reacțiile au fost copleșitoare.

Impresionați de suferința băiatului, zeci de oameni i-au trimis mesaje de încurajare, iar echipele Phoenix Suns NBA (baschet) și Phoenix Rising MLS (fotbal) au pus la bătaie bilete la meciuri, pentru a-i alina durerea.

Băiatul a trecut rapid peste nefericita zi de naștere, ba chiar a găsit puterea de face haz de necaz. "S-a terminat cu petrecerile pentru o vreme", a glumit Teddy.

Însă nu toți internauții au găsit cuvinte de încurajare. Unii au pus la discuție decizia părinților de a permite publicarea fotografiei, în timp ce alții au mers până acolo într-a preciza că sunt prea puține felii de pizza pentru 32 de copii, dacă chiar au fost, cu adevărat, invitați atâția.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu