Detroit Red Wings a obţinut a doua victorie a sezonului în meciul cu Toronto Maple Leafs

Embed:

Detroit Red Wings a obţinut a doua victorie a sezonului după ce a câştigat la scor meciul din deplasare cu Toronto Maple Leafs. Eroii oaspeţilor au fost Johan Franzen, care a marcat de două ori, şi Henrik Zetterberg, care a reuşit patru pase decisive din tot atâtea goluri marcate de formaţia din Detroit.

În afară de dubla lui Franzen, pentru Red Wings au mai marcat Gustav Nyquist şi Justin Abdelkader, în timp ce formaţia din Toronto a înscris o singură dată, prin Mike Santorelli. Victoria echipei din Michigan a fost obținută și datorită portarului Jimmy Howard, care a parat 23 de lovituri pe spaţiul porţii din totalul de 24.

Un alt duel interesant din NHL, s-a dat, la fel, în Canada, unde Vancouver Canucks a învins în deplasare formaţia Edmonton Oilers cu 2-0. Golurile oaspeţilor au fost marcate în a doua şi a treia perioadă, prin Radim Vrbata şi Daniel Sedin.  Vancouver a obţinut a treia victorie în acest sezon din tot atâtea meciuri jucate, în timp ce Oilers, cu cinci înfrângeri la activ, ocupă ultimul loc în clasamentul ligii nord-americane de hochei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu