Deţinătorul companiilor ASOS şi BESTSELLER şi-a pierdut TREI COPII în atentatul de la Sri Lanka

Trei dintre cei patru copii ai miliardarului danez Anders Holch Povlsen, proprietarul lanțurilor de magazine Bestseller și Asos, au murit în atentatele din Sri Lanka, relatează BBC News, citat de digi24.ro.

Familia miliardarului vizita Sri Lanka, de Paște, când au avut loc atacurile teroriste soldate cu moartea a cel puțin 290 de persoane și alte sute de răniți.

„Din păcate, putem confirma aceste informații. Vă rugăm să respectați intimitatea familiei. Nu mai avem niciun comentariu de făcut pe marginea acestui subiect”, a spus purtătorul de cuvânt al familiei Povlsen.

Anders Holch Povlsen deţine lanţul internaţional de îmbrăcăminte Bestseller. El este de asemenea cel mai mare unic acţionar al gigantului din domeniul vestimentaţiei Asos şi cel mai mare proprietar privat de terenuri din Regatul Unit, potrivit cotidianului britanic Times.

Anders Holch Povlsen deține și zeci de proprietăți imobiliare în Scoția și este unul dintre cei mai bogați bărbați din Danemarca.

Cele 290 de victime ale atentatelor sunt, în mare parte, cetățeni din Sri Lanka. Însă printre morți se numără și 36 de cetățeni străini, a declarat ministrul de interne din Sri Lanka. Mai multe cadavre nu au fost încă identificate. Deocamdată, se știe că au murit în atentate cel puțin 5 cetățeni britanici, 3 danezi, un portughez, 6 indieni, 2 turci, 2 chinezi, 2 australieni, un olandez și un japonez.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu