Deţinătoarea Cupei Stanley, Los Angeles Kings, eliminată în semifinale de Chicago Blackhawks

Embed:

Deţinătoarea Cupei Stanley, Los Angeles Kings, a fost eliminată în semifinalele din acest an! "Regii" au pierdut al patrulea meci în faţa formaţiei Chicago Blackhawks şi au ratat calificarea în cea de-a doua finală consecutivă.

Chicago Blackhawks s-a calificat în finala Cupei Stanley, după ce s-a impus pe teren propriu cu 4-3 în faţa campioanei en-titre, Los Angeles Kings. Meciul a fost unul plin de dramatism. Gazdele au condus cu 2-0 după prima repriză, iar "regii" au egalat abia în a treia perioadă.

Cele două formaţii au mai înscris câte o dată în ultimele minute ale timpului regulamentar, iar partida a ajuns în prelungiri. Echipa din Chicago a fost mai norocoasă şi a marcat prin Patrick Kane, care a adus, astfel, şi calificarea în finală.

După această victorie, hocheiştii din Chicago au învins cu scorul general de 4-1 şi vor lupta în finala Cupei Stanley cu formaţia Boston Bruins. Ultima a trecut cu 4-0 de Pittsburgh Penguins, în prima semifinală.

Primul meci al marii finale este programat în noapte de 12 spre 13 iunie şi se va juca la Chicago, deoarece Blackhakws a avut un punctaj mai bun în sezonul regulat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu