DETALII TERIFIANTE în cazul copilului de 10 ani, găsit strangulat. Tragedia a marcat întreaga localitate

Embed:

Caz terifiant în satul Ivanovca, raionul Hânceşti. Un copil în vârstă de 10 ani a fost găsit spânzurat în curtea casei. Poliţia investighează cazul şi ia în calcul ipoteza unui suicid.

Trupul neînsufleţit a fost descoperit de către un alt copil, care se juca în preajmă. Totul s-a întâmplat în timp ce părinţii băieţelului sărbătoreau a doua zi de Paşte, împreună cu alţi oaspeţi.

Tragedia a marcat întreaga localitate:

"Să vă spun sincer, nici nu-mi vine a crede".

"Copil jucăuş, un pic zburdalnic, ca toţi copiii de această vârstă".

"E un caz straşnic. Copil de zece ani..."

Potrivit autorităţilor locale, băiatul trăia doar cu mama. Tată, invalid de gradul întâi, muncea peste hotare pentru a întreţine familia.

"Copiii erau întotdeauna îmbrăcaţi, îngrijiţi. Am fost la ei acasă, tot e frumos, tot e bine. Discutasem cu directoarea şcolii, cu dirigintele şi băiatul era foarte cuminte, ascultător, nu făcea probleme", a menţionat Simion Cichirca, primarul satului Ivanovca.

Poliţia investighează cazul, pentru a determina toate circumstanţele incidentului.

"Deplasându-se la faţa locului, grupa operative a găsit corpul neînsufleţit a băiatului strangulat. Se stabilesc circumstanţele incidentului. Versiunea poliţiei deocamdată este că e un suicid", a declarat Tatiana Solotcaia, ofiţer de presă IP Hânceşti.

Băieţelul mai avea trei fraţi, frecventa cu regularitate şcoala şi învăţa bine.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu