DETALII TERIFIANTE despre OMORUL de la Orhei. Autorul crimei ar fi anunțat într-un LIVE că îl va UCIDE pe copil

Embed:

Dezvăluiri incendiare despre adolescentul de 14 ani din Orhei, acuzat că a ucis un copil de 12 ani, pentru o consolă de jocuri. Pe o reţea de socializare, unde acesta purta discuţii cu amicii săi, câţiva tineri scriu că acesta obişnuia să consume alcool, fuma şi se droga, iar, anterior, ar fi ucis câini şi pisici. Fragmente din aceste discuţii au fost postate pe Facebook, de liberalul Dorin Chirtoacă, coleg de partid cu mama băiatului decedat.

Băiatul de 14 ani avea cont pe Instagram. Unul dintre amicii săi a scris pe reţeaua de socializare că, înainte de a comite crima, suspectul ar fi anunţat, într-un live, că-l va ucide pe copilul de 12 ani. Acesta mai scrie că, în momentul postării, ucigaşul ar fi fost drogat. Alţii scriu că suspectul obişnuia să maltrateze animale şi chiar să le ucidă. Sunt însă şi din cei care iau apărarea suspectului şi spun că el nu ar fi putut comite o astfel de crimă şi că cineva l-ar fi şantajat să-şi recunoască vina.

Îngroziţi de faptul că, în ultima perioadă, au fost comise tot mai multe crime, membrii blocului Politic Unirea îl acuză pe Igor Dodon că nu ia nicio măsură pentru a stopa criminalitatea din ţară, dar îşi organizează vacanţe de lux. Aceştia au realizat o expoziţie în faţa Preşedinţiei, cu imagini din vacanţele preşedintelui şi cu titlurile de ştiri despre cazurile de crimă.

"În timp ce au loc crime, tata îşi arde fiica, un tânăr de 18 ani împreună cu tatăl său înjunghie un alt tânăr, la întâi ianuarie crima de la Costeşti, 13 ianuarie un carabinier împuşcă un tânăr, în toată această perioadă Dodon ce face? Se duce la ski. Lucrul acesta nu se rezolvă prin măsuri de profilaxie, lucru despre care Dodon a spus acum două zile şi a plecat peste hotare", a menţionat preşedintele PL, Dorin Chirtoacă.

"Din păcate, acesta nu a fost niciodată preocuparea preşedintelui Igor Dodon. Copleşit de acest val mare de infracționalitate încearcă să bată apa în piu şi nu vine cu absolut nicio soluţie", a precizat Valeriu Munteanu, preşedinte Uniunea Salvaţi Basarabia.

Oamenii au adus cu ei şi câte o lumânare, în memoria victimelor: "Dodon nu-i la locul lui. El s-a cocoţat în vârful piramidei numai pentru primblări. El e turist de lux."

Şefa serviciului de presă a Preşedinţiei, Carmena Lupei, a declarat pentru postul nostru de televiziune că preşedintele Igor Dodon nu comentează cele spuse de reprezentanţii Blocului Politic Unirea. Acum câteva zile, şeful statului a declarat în cadrul unei conferinţe de presă, că pentru a stopa nivelul de criminalitate din ţară este nevoie de creşterea numărului poliţiştilor de sector şi de desfăşurarea unor campanii naţionale de profilaxie.

Potrivit statisticilor, anul trecut a crescut semnificativ numărul crimelor grave. Dacă în 2018 au fost înregistrare 159 de omoruri, anul trecut, numărul lor a ajuns la 167. 

Tragedia de la Orhei ar fi avut loc după ce suspectul a luat cu împrumut de la victimă o consolă de jocuri video pe care nu dorea să o returneze. Sub pretextul că i-o va înapoia, el l-a ademenit pe minor într-o casă abandonată unde l-a înjunghiat cu un cuţit de bucătărie de 12 ori.

Dacă va fi găsit vinovat pentru odioasa crimă, băiatul riscă până la 20 de ani de închisoare.

Citeşte şi: Oamenii, ÎNGROZIŢI de CRIMA de la Orhei. Copilul care a OMORÂT un alt copil ar fi premeditat omorul. DETALII ŞOCANTE ies la iveală

loading...

Lasă un comentariu