Detalii şocante în scandalul de dopaj: Doctorul Eufemiano Fuentes susţine că a "ajutat" mai mulţi sportivi

Embed:

În scandalul de dopaj în care au fost implicaţi de-a lungul timpului o serie de ciclişti cu nume sonore ies la iveală noi detalii pe zi ce trece. Doctorul Eufemiano Fuentes a declarat că în afară de rutieri ar fi ajutat, de asemenea, fotbalişti, tenismeni sau pugilişti.

Doctorul Eufemiano Fuentes este acuzat că a condus o întreagă reţea de dopaj, însă, potrivit medicului spaniol, "clienţii" săi veneau din mai multe sporturi. "Au fost ciclişti din mai multe echipe, a fost un jucător de fotbal, un tenismen. Au mai fost câţiva boxeri şi câţiva atleţi", a declarat medicul.

"Majoritatea au cerut sfaturi medicale. Le-am prescris regimul de antrenamente şi i-am ajutat cu planificarea dietei", a comunicat Eufemiano Fuentes.

Medicul a refuzat, totuşi, să spună dacă în această perioadă ar fi prescris acestor sportivi substanţe interzise: "Cu tot respectul, aş vrea să mă folosesc de dreptul de a refuza să răspund la astfel de întrebări".

Numele lui Eufemiano Fuentes figurează şi în dosarul de dopaj în care a fost implicată echipa de ciclism Team ONCE. Anume Fuentes este principalul suspectat că i-ar fi injectat steroizi lui Alberto Contador.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu