DETALII ŞOCANTE în cazul fetiţei de 5 luni, care a fost ucisă cu o seceră de bunic. Ce spun rudele mamei îndurerate

Embed:

Sfârşit tragic pentru un bebeluş de doar cinci luni. Fetiţa a fost ucisă cu o seceră chiar de bunicul ei. Nenorocirea a avut loc în satul Brânzenii Noi, raionul Teleneşti.

Potrivit rudelor, totul s-a întâmplat sub privirea îngrozită a unui copil de patru ani, fratele micuţei. Cei doi copii au fost lăsaţi în grija bărbatului de 65 de ani de părinţi, care erau plecaţi la muncă.

Fetiţa a fost găsită fără suflare într-un sac de către mama ei, care venise acasă să o alăpteze.

"Noi când am venit fetiţa nu era acasă, bunelul sta jos şi spunea că şarpele, şarpele. Şi unde este şarpele? În cărucior spunea, noi ne-am apropiat şi era goală", a spus o rudă.

"Chiar mama a găsit-o, ea a venit acasă să alăpteze fata şi a găsit-o. O fată, un înger de copil", a explicat o altă rudă.

"Băieţelul era cu dânsul şi a văzut tot, dar a muţit, el tace nu vorbeşte. El tot a văzut, dacă îl întrebi el spune doar atât: Sofia mea, dar mai mult nimic nu vorbeşte", a menţionat o rudă.

Un vecin spune că bunicul copiilor venise de dimineaţă după o seceră pentru a face nişte lucrări în grădină. Sătenii sunt îngroziţi de cele întâmplate:

"Fusese omul acela după o coasă, să cosească, să facă ordine. Nu e prima dată când lasă copiii, dar ce la apucat acum?"

"Uite ce nebunie a făcut, e groaznic".

"E foarte dureros, o tragedie mare".

Asistentul social din sat spune că familia în care creşteau cei doi copii este una exemplară.

"Mama copiilor era angajată în câmpul muncii şi deţinea funcţia de şef a oficiului poştal. Tatăl angajat ocazional în construcţii. Îşi onorau obligaţiunile faţă de copii foarte bine", a declarat Lucia Chiriac, asistent social.

Potrivit poliţiei, bătrânul era într-o stare avansată de ebrietate. El urmează să fie supus unei expertize psihiatrice.

"Bărbatul a fost audiat, dă toată vina pe faptul că avea halucinaţii, din motivul că se afla în stare de ebrietate", a subliniat Diana maxim, ofiţer de presă IP Teleneşti.

Individul a fost reţinut şi riscă până la 20 de ani de închisoare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu